Nu este prima dată, însă, când Carmen Harra vorbește despre următorii 13 ani ca despre un hotar extrem de important pentru omenire.

„Dacă nu ne trezim în următorii 13 ani, evoluția vieții pe Pământ poate să sufere o catastrofă. Nimeni nu vorbește despre magnitudinea greșelilor din ultimele sute de ani. Umanitatea se poate distruge în viitorul apropiat. Omenirea este pe punctul de a se distruge”, a transmis Carmen Harra.

După pandemia de coronavirus, protestele din ultima perioadă declanșate în SUA sunt o continuare firească a „războiului psihologic” căruia am fost supuși în ultimele luni, spune Carmen Harra.

”Vor fi schimbări peste noapte”

„Vom asista la o escaladare a stării de haos, de furie, în America, dar va cuprinde și restul lumii. Revolta asta a explodat în oameni care au stat acasă trei luni și care s-au simțit îngrozitor, abandonați, fără bani. Felul în care această revoltă escaladează va duce la o schimbare fundamentală în legile umanității, la căderea președinției și la schimbări mult mai dramatice decât oricine și le-ar fi putut imaginea.

Eu am spus că virusul ăsta ne va ține închiși în case, ne va teroriza o lună-două, va dispărea ca și cum nu a fost, însă se transformă în altceva. Nu se mai vorbește despre coronavirus, toată lumea vorbește acum despre protestele astea. Războiul virusului a fost psihologic, s-a creat o traumă extraordinar de mare”, sunt previziunile fostei cântărețe.

În ceea ce privește țara noastră, Carmen Harra a afirmat că nici noi nu vom avea parte de liniște în perioada următoare. „Vor fi schimbări peste noapte și în România. Vor fi proteste și în România, veți vedea”, a afirmat Carmen Harra.