Evenimentul Zilei > Monden > O celebră actriță de la Hollywood se roagă pentru viața surorii ei. Apel pentru întreaga omenire
O celebră actriță de la Hollywood se roagă pentru viața surorii ei. Apel pentru întreaga omenire

O celebră actriță de la Hollywood se roagă pentru viața surorii ei. Apel pentru întreaga omenire

Celebra actriță Sharon Stone trece prin momente cumplite, după ce sora ei a fost depistată cu noul coronavirus.

Sora lui Sharon Stone, Kelly, „se luptă pentru viaţa ei” după ce a contractat noul coronavirus, ceea ce e a determinat-o pe actriţa americană devenită celebră datorită filmului „Basic Instinct” să publice un mesaj prin care şi-a exprimat revolta faţă de „cei care nu poartă mască”, relatează luni contactmusic.com.

Sharon Stone, în vârstă de 62 de ani, a scris pe Instagram că sora sa mai mică, Kelly, care suferă de boala autoimună lupus, a contractat COVID-19 cu toate că nu s-a deplasat decât la farmacie. Vedeta a publicat de asemenea o fotografie cu o cameră de spital.

„Sora mea, Kelly, care are lupus, suferă acum de COVID-19. Aceasta este camera ei de spital. Unul dintre voi, cei care nu purtaţi mască, a făcut asta. Ea nu are sistem imunitar. Singurul loc în care s-a dus a fost la farmacie. La ea în comitat nu poţi fi testat decât dacă eşti simptomatic, apoi aştepţi cinci zile pentru rezultate”, a scris Sharon Stone. „Purtaţi mască! Pentru voi şi pentru alţii. Vă rog”, a adăugat actriţa.

Vedeta din „Basic Instinct” şi-a îndemnat fanii să „aprindă lumânări” pentru sora ei, care „luptă pentru o respiraţie”.

Actriţa a distribuit ulterior un mesaj publicat pe Instagram de sora sa, însoţit de o fotografie în care aceasta apare alături de soţul ei, Bruce. „Am plecat în paradisul nostru din Montana. Ne-am gândit că (boala) COVID nu ne va găsi şi că nu ne poate găsi. Fără mers la cumpărături, fără petreceri, abia am văzut un om. Acum luptăm pentru o respiraţie. Nu vreţi COVID”, a scris sora actriţei.

Sharon a publicat de asemenea o înregistrare video în care a dezvăluit că atât Kelly cât şi Bruce „se luptă pentru vieţile lor”.

Vedeta a spus de asemenea că bunica şi naşa ei „au murit din cauza COVID” şi i-a îndemnat pe americani să voteze cu fostul vicepreşedinte Joe Biden, candidatul democrat la Casa Albă care şi-a anunţat candidatura în tandem cu senatoarea Kamala Harris, pentru postul de vicepreşedinte. „Cu femeile la putere vom lupta pentru familiile noastre. Vom lupta pentru ca oamenii să trăiască. Vom lupta pentru ca oamenii să fie testaţi. Pentru că singurele ţări care se descurcă bine cu COVID sunt cele care au femei la conducere”, a transmis Sharon Stone.

Sursa: Agerpres

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.