Nunta Larissei, nepoata  lui Ioan Boţ, bulibaşa romilor din Lugoj nu are limită  de buget: autoturisme de lux, ţinute din cele mai scumpe, invitaţi de marcă, chelneri care să le servească şampanie şi aranjamente florale. Totul pentru o nuntă desprinsă parcă din poveşti.

Conştienţi că renumele lor se ţine cu cheltuieli mari, naşul bulibaşă a plătit 1.800 de euro numai pentru caleaşca ce i-a dus la biserică pe cei doi miri – copii. Caleaşca, sub forma unui glob de sticlă, inspirată din povestea Cenuşăresei, a fost închiriată din Pantelimon (Ilfov) şi a stat la dispoziţia ţiganilor fix 5 ore.

Mirii sunt minori

Larissa şi Alberto au 8 perechi de naşi, cei mai de seamă dintre ei fiind aşteptaţi să ajungă cu un elicopter, de la Târgu Jiu. Tot cu elicopterul vor sosi şi maneliştii Adrian Minune, Nicolae Guţă şi Copilul de Aur.
Ca să aibă linişte, în jurul bisericii Adormirea Maicii Domnului, încă de dimineaţa Poliţia a oprit circulaţia, astfel încât ţiganii să se poată desfăşura în voie.
Având în vedere că mirii sunt minori, ei au avut parte doar de o logodnă religioasă, la biserică. „Nu va fi însă o cununie civilă, pentru că mirii nu au 18 ani”, a explicat  Francisc Boldea, primarul Lugojului.