Doi cunoscuți cântăreți de muzică populară au decis să facă o nuntă inedită, cei doi artiști decizând să poarte în ziua cununiei religioase costume populare, anunță cancan.ro. Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță s-au căsătorit religios la 3 zile după ce au făcut cununia civilă.

Cântăreața a purtat o rochie de mireasă stil prințesă, în ziua nunții, dar la cununia religioasă a ales o rochie de mireasă atipică și le-a impus invitaților un dress code, pe care acesta l-au respectat.Cei doi artiști  au ales să poarte în ziua cununiei religioase costume populare, hainele fiind realizate special pentru ziua nunții lor.

La două zile de la eveniment, frumoasă cântăreață a făcut publice mai multe fotografii spectaculoase. “Duminică această (n.r.: 22 septembrie) am avut cununia religioasă la mănăstirea Dervent…Am avut parte de o frumoasă surpriză pusă la cale de IPS TEODOSIE, Arhiepiscopul Tomisului. Dumnealui ne-a trimis o parte din corul Arhiepiscopiei. Îi mulțumim din suflet! Am avut o slujbă superbă.

Mulțumim de asemenea părintelui stareț ANDREI și părintelui EFREM Bandarică! Ei au creat o zi de neuitat pentru noi!
Arhiepiscopia Tomisului, Silvana Rîciu-Oficial,
Nicușor Ioniță, Efrem”, a scris solistă de muzică populară pe contul său oficial de Facebook când a publicat poze de album de la nunta sa .