Evenimentul Zilei > Actualitate > NUNTA ANULUI în DUPĂ GRATII. TEMUTUL interlop „Crocodilu“ s-a ÎNSURAT cu psiholoaga care-l consilia
NUNTA ANULUI în DUPĂ GRATII. TEMUTUL interlop „Crocodilu“ s-a ÎNSURAT cu psiholoaga care-l consilia

NUNTA ANULUI în DUPĂ GRATII. TEMUTUL interlop „Crocodilu“ s-a ÎNSURAT cu psiholoaga care-l consilia

Interlopul Bogdan Dumitrache, zis ”Crocodilu”, a decis să ceară de soție pe o angajată a penitenciarului Rahova. Aceasta era psihologul instituției.În timpul lungilor discuții din cadrul consilierii, cei doi s-au îndrăgostit și au decis să oficializeze relația.

Bogdan Dumitrache a fost condamnat la șapte ani și jumătate în dosarul „Clanurilor”. Acesta a fost încarcerat, inițial, la Penitenciarul Rahova. Acolo, potrivit unor surse, bărbatul a cunoscut-o pe Veronica C., o fostă gimnastă care lucra ca psiholog în cadrul penitenciarului, conform cancan.ro

Cei doi au purtat lungi discuții și în cele din urmă s-au îndrăgostit. 

După ce cei doi au ajuns apropiați, femeia și-ar fi asumat relația cu deținutul și chiar a solicitat vizite inime la acestea. Semn că relația e serioasă, Crocodilu a decis să facă și marele pas și să o ceară de soție. 

Veronica C. a acceptat cererea în căsătorie și cei doi au cerut să li se permită oficierea căsătoriei în Penitenciarul Jilava, unde se află în prezent Bogdan Dumitrache.

Cununia a avut loc vineri, la Penitenciarul Jilava. Cei doi l-au avut drept naș pe Radu Roșca, coleg de cameră al lui Crocodilu și recunoscut drept șef al Grupării Sportivilor.