Căsătoria avusese loc ieri. După slujba religioasă, mirii au mers, alături de familiile lor și de invitați, la peterecere, care a durat toată noaptea, cum e și normal într-un asemenea moment special al vieții.

În dimineața aceasta însă, arată portalul www.opiniatimisoarei.ro, cei doi miri, deși probabil că erau obosiți după o noapte albă, și-au luat Cărțile de Identitate și au mers la secția de votare. 

În poza publicată de sursa citată se vede că proaspăta soție este îmbrăcată în rochia de mireasă. Nu mai spunem de mire, care e într-un costum impecabil.

Practic, de cum s-a făcut ora șapte, au și ajuns la secția de vot, care se deschisese în acel moment. Tocmai de aceea cei doi au fost și primii votanți din această zi.

Cei doi au spus, după ce și-au exercitat dreptul la vot, că nu au uitat de obligația cetățenească pe care o au. Și, mai presus de orice, i-au îndemnat pe toți românii să vină azi și să voteze.

„Contează, pentru că este un drept cetăţenesc pe care trebuie să-l exercităm. Avem şi drepturi, dar şi datorii”, a spus mirele. 

„Rog toţi românii să vină să voteze!”, a spus soția lui, Alina. 

 

Te-ar putea interesa și: