Dacă baronul Caraşului, Sorin Frunzăverde, şi-a chemat cei aproape 1.000 de invitaţi la nunta fiicei din septembrie la Timişoara, primarul din Caransebeş a încercat să îl egaleze în fast, însă a rămas la vatră. Ginerele său, Cristian Dragomir este tot liberal, ocupând  funcţia de viceprimar al comunei Armeniş.

Un covor făcut direct din petale de trandafiri

Nici Vela nu s-a uitat însă la bani. Limuzinele scumpe au defilat şi n-au lipsit extravaganţele. Cununia civilă a fost oficiată la sediul municipalităţii de către socrul mic, iar cea religioasă, de la Catedrala Episcopală, de un sobor de preoţi condus de PSS Lucian, episcopul Caransebeşului.

Pentru cea mai iubită fiică, Andra, Marcel Vela a decis că un covor roşu nu e suficient şi în fond, ar fi fost banal. Edilul din Caransebeş a comandat un covor  din petale de trandafiri roşii, pe care a păşit fălos ca să o condică pe Andra la altar. În acelaşi timp, naşii au purtat lumânări decorate cu buchete imense de orhidee bordo, aceleaşi flori regăsindu-se şi în pieptul invitaţilor la nuntă. La finalul cununiei religioase, mirii au eliberat porumbei.

Crin Antonescu a fost păzit tot timpul de gărzi. Ca de obicei, a întârziat

Cel mai important invitat al evenimentului a fost Crin Antonescu. Acesta a venit împreună cu fetiţa şi cu Adina Văleanu, însă au întârziat, motiv pentru care primarul Marcel Vela i-a aşteptat în faţa primăriei.
Preşedintele Senatului a adus de la Bucureşti un buchet de flori comandat special şi a participat la toate momentele nunţii, stand în permanenţă în apropierea şefului PNL Caraş, Marcel Vela, sub supravegehrea atentă a gărzilor de corp. Antonescu a refuzat să vorbească cu presa.  

Marcel Pavel a cântat la nunta Andrei Vela

După cununie, în sunet de orchestră cu muzică populară, invitaţii s-au mutat la Hotelul Imerial, unde au petrecut până duminică dimineaţa. Printre artiştii care au animat atmosfera s-au numărat Nicoleta Voica şi Marcel Pavel, ale căror onorarii au fost de mii de euro.
Singurul care a acceptat să facă declaraţii a fost naşul. “Le doresc mirilor să fie sănătoşi şi să facă copii frumoşi”, a spus Daniel Chiţoiu, ministrul Economiei. El a profitat de ocazie ca să îi transmită “La mulţi ani!” şi preşedintelui Traian Băsescu.