Numărătoarea inversă: 2 zile până la Electric Castle 2017!

Numărătoarea inversă: 2 zile până la Electric Castle 2017!

Celebrul festivalul „Electric Castle”, găzduit an de an de castelul Banffy din Bonţida (Cluj), se va desfășura în perioada 12-16 iulie. Mii de tineri din întreaga țară, dar și de peste hotare, sunt așteptați pe domeniul cunoscut drept Versailles- ul Transilvaniei.

 Programul include muzică bună şi numeroase activităţi interactive, precum ateliere de pictură, workshop-uri de muzică şi multe alte surprize!

Premiați cu Grammy, pe scenă

Pe cele 9 scene ale Electric Castle-ului vor urca sute de artişti internaţionali printre care se numără şi Deadmau 5, artist de 6 ori nominalizat la premiile Grammy, Franz Ferdinand cu singurul concert confirmat în Europa de Est anul acesta, Alt-J, Trentemoller, Paul Van Dyk şi House of Pain. De asemenea vor concerta şi artişti români Coma, Şuie Paparude și Subcarpaţi, dar și celebrele Corina Chiriac şi Mirabela Dauer.

Ne puteți urmări și pe Google News

Biletul de intrare pentru o zi la festival costă 389 de lei, în timp ce un abonament premium (Full festival acces în zona scenei principale, baruri și toalete private, masa și șezlong, dar și intrare separate în spațiul festivalului) costă 899 de lei.