Evenimentul Zilei > Monden > Nucleara! Becali se implică în Cazul Caracal. Ce ar vrea să facă cu Dincă și anchetatorii
Nucleara! Becali se implică în Cazul Caracal. Ce ar vrea să facă cu Dincă și anchetatorii

Nucleara! Becali se implică în Cazul Caracal. Ce ar vrea să facă cu Dincă și anchetatorii

Gigi Becali susține că, dacă ar fi lăsat o oră singur cu Gheorghe Dincă, ar afla ce s-a întâmplat , de fapt, cu Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Gigi Becali a lansat un nou atac la adresa lui Dincă, declarând la declarat la România TV că şi-ar dori să fie lăsat să-l ancheteze pe monstrul de la Caracal.

„Omul ăsta îşi bate joc de familiile victimelor. Vreau să îl anchetez doar o oră. Ăsta e drac, nu e om, iar ca să afli adevarut de la drac trebuie să te comporţi cu el cum s-a comportat şi el cu fetele. Un ciocan pe unghie..  La al doilea deget, gata, ar spune tot! Trei minute de durere, un singur ciocan pe unghie! Nu-i vorba de răzbunare aici, familiile trebuie mulţumite”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

În urmă cu câteva zile, Beclai susține că „nu putem să găsim adevărul de la Dincă. Fă-mă tu, stat român, pe mine procuror. Trei ore să fac anchetă cu Dincă. Eu, în trei ore, aflu tot adevărul. Știi cum îl aflu? Nu îmi trebuie prea mult. Un ciocan pe o singură unghie și, când ridici ciocanul pe a doua unghie, să vezi cum zice Dincă: stop! O să spuneți nu, că e cu violență, anchetă.

Păi dacă a ars, omorât fete, suferă familii, mame, frați, surori, păi ce mare lucru este un ciocan pe o unghie?! Ca să aflu tot adevărul, să nu mai aducă FBI. Lăsați-mă trei ore cu el, vă spun adevărul eu, Becali!”, a comentat patronul echipei FCSB.