Evenimentul Zilei > Politica > Nu numai Dragnea are un limbaj de mahala. Află ce personaj IMPORTANT din politică a avut scăpări asemănătoare
Nu numai Dragnea are un limbaj de mahala. Află ce personaj IMPORTANT din politică a avut scăpări asemănătoare

Nu numai Dragnea are un limbaj de mahala. Află ce personaj IMPORTANT din politică a avut scăpări asemănătoare

Nu numai Liviu Dragnea are un limbaj nedemn de un politician. În aprilie, la inundaţii, şi Victor Ponta (fost premier) a fost surprins de către jurnalişti adresându-se Doinei Pană, Ministrul Apelor de atunci, cu apelativul l „fă”.

Camerele de televiziune care îl urmau, în aprilie, pe premierul Victor Ponta în timpul plimbării cu barca trasă de pompieri prin localitatea inundată Beiu, din judeţul Teleorman, l-au surprins pe şeful Executivului adresându-i-se cu apelativul „fă” ministrului Apelor, Doina Pană.

„Ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?”, a întrebat-o Victor Ponta pe membra cabinetului său, Doina Pană, şefa de la Ape, care îi însoţea pe premier şi pe vicepremier în plimbarea cu barca pneumatică prin Beiu, una dintre localităţile inundate din judeţul Teleorman.

 
Astăzi, Victor Ponta s-a prezentat la ședința de la Parlament a conducerii PSD, iar în momentul în care a fost întâmpinat de ziariști și parlamentari, a cedat nervos și i-ar fi spus unui parlamentar USR “dăm și pe mă-ta”.
 
 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: