Nouă eliminare la Survivor All Stars. Echipa Faimoșilor rămâne din nou fără un membru

Nouă eliminare la Survivor All Stars. Echipa Faimoșilor rămâne din nou fără un membru Survivor All Stars. Sursa foto: Instagram

În episodul de joi, 28 martie, faimoșii de la Survivor All Stars au de luat o decizie dificilă. În urma nominalizărilor, un membru al echipei lor va pleca acasă.

În urma pierderii jocului de imunitate împotriva echipei Războinicilor cu o zi în urmă, Faimoșii se pregătesc să își piardă un nou coleg. Numele celui care va părăsi echipa va fi stabilit în urma duelului de salvare.

Survivor All Stars. Un nou faimos pleacă acasă

Totuși, surpriza a venit de la echipa adversă, mai precis de la Iancu Sterp, care a decis să utilizeze simbolul de imunitate pentru a o proteja pe Ana Pal. Această acțiune va avea consecințe semnificative asupra procesului de eliminare din această săptămână.

Asta înseamnă că Ana Pal nu poate fi eliminată, deoarece toate voturile obținute de ea vor fi practic anulate. Prin urmare, în urma votului din echipa roșie, una dintre Faimoase, fie Ana Porgras, fie Alexandra Ciomag, va fi trimisă acasă de la Survivor All Stars.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dacă Ana Porgras va fi aleasă pentru eliminare, este clar că câștigătoarea colanului de imunitate personală, Ștefania Stănilă, o va nominaliza pe Alexandra Ciomag.

Survivor All Stars

Sursa foto: Pro TV

Alexandra Ciomag riscă să fie eliminată

Situația se complică la Survivor All Stars în situația în care Alexandra va fi nominalizată din partea Faimoșilor în urma votului general. Asta ar plasa-o pe câștigătoarea colanului de imunitate, Ștefania, într-o dilemă.

Este evident că nu își va vota prietenii, adică pe Ana Porgras, Zanni sau TJ Miles. Astfel că este sigur că nominalizarea ei se va îndrepta către Andrei Ciobanu.

Alexandra Ciomag

Sursa foto: Alexandra Ciomag/ Instagram

Așadar, duelul de salvare va fi între Alexandra Ciomag, pe de o parte, și Ana Porgras sau Andrei Ciobanu, pe de altă parte.

Din cauza faptului că este considerată cea mai slabă jucătoare din echipa Faimoșilor, este foarte probabil ca Alexandra Ciomag să fie eliminată în această săptămână la Survivor All Stars, potrivit Cancan.