Evenimentul Zilei > Social > Fanteziile preotului Visarion Alexa. O altă enoriașă face dezvăluiri: „M-a sunat pe videocall, din duş”
Fanteziile preotului Visarion Alexa. O altă enoriașă face dezvăluiri: „M-a sunat pe videocall, din duş”

Fanteziile preotului Visarion Alexa. O altă enoriașă face dezvăluiri: „M-a sunat pe videocall, din duş”

Apar noi dezvăluiri despre preotul Visarion Alexa cu privire la agresiunile sale. De această dată, o altă femeie a povestit despre momentele ciudate pe care le-a trăit alături de preot. „El te citește că ești o femeie slabă, se dă la tine într-o nerușinare. Am discutat până a intrat în sufletul meu în sensul că m-a vrăjit”, a povestit femeia sub anonimat.

Se pare că părintele Visarion Alexa a făcut mai multe victime de-a lungul anilor, ca dovadă noile dezvăluiri pe care le-a făcut o altă femeie care a avut puterea, sub anonimat, să povestească tot ceea ce i s-a întâmplat de câte ori mergea la preot.

Iar noile informații despre agresiunile lui Visarion Alexa sunt oripilante ținând cont că este vorba despre un slujitor al Bisericii.

Așadar, o altă victimă care a avut de-a face cu preotul Visarion Alexa aduce noi acuzații extrem de grave celui care, în mod normal, ar fi trebuit să fie un exemplu al moralității.

O nouă victimă a rupt tăcerea: „M-a sunat pe videocall, din duş”

Femeia a povestit că preotul ar fi sunat-o în timp ce se afla în duș și i-a adresat mai multe apropouri cu tentă intimă, şi spune, de asemenea, cum s-au derulat faptele.

„El te citește că ești o femeie slabă, se dă la tine într-o nerușinare. Am discutat până a intrat în sufletul meu, în sensul că m-a vrăjit. M-a plimbat cu mașina. M-a atins și s-a ajuns la altceva. M-a invitat în chilia lui, se uita din cap în picioare la mine.

M-a îmbrățișat înainte să plec, foarte tare. Și i-am zis: „Mă sufocați!”, la care el: „Vreau să simt pulsul!”, a relatat noua victimă a preotului Alexa.

Mărturii halucinante: „M-a sărutat, m-a pipăit”

Din tot ce a povestit femeia se poate deduce că părintele Visarion Alexa voia să afle date intime despre femeile care veneau la spovedit și ar fi insistat cu orice preț să le atingă.

„Tot îi spuneam că nu mă simt bine, că tot sufăr. Şi apoi m-a sărutat, m-a pipăit. M-a sunat pe videocall și era în duș și făcea ceea ce se numește păcat”, a povestit femeia, sub sub protecția anonimatului, jurnaliștilor de la Antena 1.

În prezent, părintele Visarion Alexa se află sub control judiciar, după ce o enoriașă l-a acuzat de agresiune. Procurorii din cadrul Tribunalului București au declarat că alte cinci femei au depus plângere împotriva lui parohului pentru agresiune sexuală, unele fapte petrecându-se în urmă cu 10 ani. În urma acestor acuzaţii, Visarion Alexa a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile şi și-a pierdut dreptul de a sluji.