Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Caracal. Dilema care rămâne fără răspuns. Poliția are proba-cheie la îndemână, dar ezită
Cazul Caracal. Dilema care rămâne fără răspuns. Poliția are proba-cheie la îndemână, dar ezită

Cazul Caracal. Dilema care rămâne fără răspuns. Poliția are proba-cheie la îndemână, dar ezită

Tonel Pop,  avocatul familiei Melencu, a afirmat, vineri seară, că anchetatorii nu au expertixat încă unul dintre telefoanele lui Gheorghe Dincă. 

Avocatul familiei Melencu nu înțelege de ce acest lucru nu a fost pus în aplicare. „Se pare că vestitul telefon pentru care am provocat eu anchetatorii, telefonul dat deoparte la momentul în care s-au făcut expertizele informatice, se pare că nici în acest moment nu a fost expertizat. Au spus că ar trebui dus undeva, că nu se poate deschide și ne mai gândim și ne mai uităm așa la el…

Citește: Variantă BOMBĂ pentru PSD în lupta la Cotroceni. „Mergem cu psihopatul?”

Păi, din minutul doi de când s-a văzut că nu se deschide, trebuia dus la reparat și expertizat de 1000 de ori până acum. Înțeleg însă că un alt telefon a fost expertizat și o altă unitate de stocare. Și stau să mă întreb ce caută de stau și se uită la ele de nu s-au uitat acum trei luni”, a precizat avocatul Tonel Pop în direct la România TV.

Citește: Pregătește PSD o ultimă lovitură bugetului? Surpriza devastatoare anunțată după moțiune

În prezent, anchetatorii încă nu au analizat toate probele descoperite în cazul lui Gheorghe Dincă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.