Evenimentul Zilei > Actualitate > Noi detalii despre cazul Caracal. Fiica criminalului, abuzată în copilărie? Detalii incendiare

Noi detalii despre cazul Caracal. Fiica criminalului, abuzată în copilărie? Detalii incendiare

Daniela Dincă, fiica criminalului din Caracal, despre care se spune că ar fi fost abuzată în copilărie, a refuzat să vorbească despre acest subiect, dar a declarat că în două zile se vor afla mai multe lucruri.

Daniela Dincă, fiica bărbatului din Caracal care este acuzat că le-a ucis pe cele două adolescente a refuzat să comenteze cazul, dar a spus că, în cel mult două zile, familia Dincă va exprima un punct de vedere.

Întrebată dacă crede că cele două fete despre care Gheorghe Dincă a spus că le-a ucis sunt în viaţă, Daniela Dincă a spus: „Eu vă înţeleg….În curând va fi”. Întrebată dacă familia va avea multe lucruri de spus, Daniela Dincă a răspuns afirmativ. „Da. Reveniţi peste două zile”, a spus mărturisit Daniela Dincă, conform Antena1.

Zilele trecute, avocatul bărbatului a menționat că a luat legătură și cu familia lui Dincă, precizând că una dintre fiice, fiul și soția acestuia sunt șocați de ceea ce s-a întâmplat.

„Ieri am luat legătură cu o față de a dansului, fiul cel mare și soția. Sunt surprinși. Nu au bănuit, că a fost un tată exemplar. În continuare nu le vine să creadă că s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Este o situație foarte foarte dificilă. Este regretabil ce s-a întâmplat”, a continuat avocatul.

Vecinii bărbatului au declarat că acesta și-ar fi violat inclusiv fiica și a încercat să o abuzeze sexual chiar și pe noră. Deși toți locuitorii din strada Craiovei auzeau și știau că își bate nevasta, care în ultimă instanță l-a părăsit, Gheorghe Dincă n-a fost reclamat nicio dată la Poliție.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: