Evenimentul Zilei > Actualitate > Noaptea minţii! Experţii au găsit soluţia pentru încălzirea globală: „Populaţia trebuie stabilizată și, ideal, să fie redusă treptat…”
Noaptea minţii! Experţii au găsit soluţia pentru încălzirea globală: „Populaţia trebuie stabilizată și, ideal, să fie redusă treptat…”

Noaptea minţii! Experţii au găsit soluţia pentru încălzirea globală: „Populaţia trebuie stabilizată și, ideal, să fie redusă treptat…”

Vestea cutremurătoare vine de la 11 000 de experți care au găsit soluție finală pentru încălzirea globală: reducerea numărului de oameni.

Aşadar, cei 11.000 de experți din întreaga lume s-au reunit pentru a solicita soluții pentru „urgența climatică” , inclusiv controlul populației – care „trebuie să fie stabilizat și, ideal, să fie redus treptat – într-un cadru care să asigure integritatea socială”.

„Declarăm în mod clar și fără echivoc că planeta Pământ se confruntă cu o urgență climatică”, au avertizat oamenii de știință în ediția de marți a BioScience , într-un raport.

Oamenii de știință apelează la factorii de decizie pentru a implementa rapid schimbări sistemice în politicile energetice, alimentare și economice. Dar merg chiar mai departe, pe teritoriul încărcat politic al controlului populației. Acesta „trebuie să fie stabilizat – și, în mod ideal, redus treptat – într-un cadru care să asigure integritatea socială”, scrie ei.

Oamenii de știință fac apeluri specifice pentru ca factorii de decizie să pună în aplicare rapid schimbarea sistemică a politicilor energetice, alimentare și economice,  scriu ei.

Ce este şi mai interesant, că raportul vine la o zi după ce președintele american Donald Trump a început procedura formală de retragere a Americii din Acordul climatic de la Paris.

„Semnele profund tulburătoare din activitățile umane includ creșteri susținute atât în ​​populația umană, animală, producția de carne pe cap de locuitor, produsul intern intern brut, pierderea acoperirii globale a copacilor, consumul de combustibili fosili, numărul de pasageri transportați în aer, emisiile de dioxid de carbon (CO 2 ) , și emisiile de CO 2 pe cap de locuitor începând cu anul 2000”, se arată în avertismentul groazei.

Populaţia trebuie stabilizată, dar cum?

„Creștere cu aproximativ 80 de milioane de oameni pe an, sau mai mult de 200.000 pe zi, populația mondială trebuie stabilizată – și, ideal, redusă treptat – într-un cadru care asigură integritatea socială. Există politici dovedite și eficiente care consolidează drepturile omului, reducând în același timp ratele de fertilitate și reduc impacturile creșterii populației asupra emisiilor de GES și a pierderilor de biodiversitate. Aceste politici fac ca serviciile de planificare a familiei să fie accesibile tuturor oamenilor, elimină barierele accesului lor și obțin echitate deplină de gen, inclusiv educația primară și secundară ca o normă globală pentru toate, în special fetele și femeile tinere.

Să fi rămas fără soluţii cei care luptă pentru salvarea Planetei noastre şi se gândesc să ne împuţineze? Vom vedea când vor trece la planul nebunesc şi prin ce metode?!