Evenimentul Zilei > Social > Soția lui Ion Iliescu primește o PENSIE URIAȘĂ! A avut o funcție ATIPICĂ pentru o FEMEIE
Soția lui Ion Iliescu primește o PENSIE URIAȘĂ! A avut o funcție ATIPICĂ pentru o FEMEIE

Soția lui Ion Iliescu primește o PENSIE URIAȘĂ! A avut o funcție ATIPICĂ pentru o FEMEIE

Nina Iliescu a fost mereu un personaj discret, care s-a ferit să-și expună viața în public. Ion și Nina Iliescu au o căsnicie de 66 de ani și, deși fostul sef al statului a fost mai mereu în atenția presei, soția acestuia a păstrat mereu o doză de intimitate în ceea ce o privește.

Pentru că a trăit în discreție totală, Nina Iliescu este un personaj despre care nu prea se cunosc multe lucruri. Potrivit bugetul.ro, aceasta i-a cerut, de curând fostului șef al statului să distrugă toate fotografiile de familie pentru a nu ajunge vreodată pe mâinile curioșilor. Despre funcția pe care a avut-o soția lui Ion Iliescu s-a vorbit extrem de puțin de-a lungul timpului. Aceasta se bucură de o pensie lunară imensă, în valoare de 10.600 de lei, sumă la care alții doar visează, după cum mai informează sursa citată.

Potrivit libertatea.ro, soția lui Ion Iliescu este de profesie inginer. Nina Iliescu a lucrat într-un domeniu ușor atipic pentru o femeie. A fost cercetător științific în domeniul coroziunii metalelor.