Poveștile din spatele Euro 2024. Cine-i aduce echilibru lui Nicolae Stanciu

Poveștile din spatele Euro 2024. Cine-i aduce echilibru lui Nicolae Stanciu Nicolae Stanciu, omul meciului cu Ucraina Sursa foto: Facebook

Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale de fotbal, a fost declarat omul meciului după debutul la Euro 2024. România a învins Ucraina cu 3 - 0, iar căpitanul a fost autorul unui gol superb.

Jucătorul Naționalei este căsătorit din anul 2022, iar Andreea, soția sa, este femeia care îl susține în ceea ce face. A arătat-o și la meciul de la Munchen, din debutul lui Euro 2024.

Nicolae Stanciu are o familie frumoasă

Jucătorul echipei naționale de fotbal se poate considera un norocos, în ceea ce privește familia. Nicolae Stanciu a cunoscut-o pe Andreea în urmă mai mulți ani. Iar în urmă cu cinci ani au decis să se căsătorească. La un an după căsătorie, pe vremea când Stanciu juca la Slavia Praga, a venit pe lume primul copil, o fetiță.

Cea de-a doua s-a născut în urmă cu doi ani, în 2022, pe vremea când Nicolae Stanciu juca la chinezi din Wuhan. Familist convins, fotbalistul se implică destul de mult în creșterea celor doi copii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe de altă parte, Andreea este cea care aduce echilibru în familie, dar și în cariera jucătorului. Ea îl însoțește peste tot pe unde îl duce fotbalul.

Andreea Stanciu Andreea Stanciu în tribune Sursa foto. Instagram

Andreea Stanciu și-a însoțit soțul în Germania

Andreea este alături de soțul ei, Nicolae Stanciu, și la Campionatul European de fotbal din Germania. Tânăra și-a arătat susținerea, din tribunele stadionului Allianz Arena, din Munchen, unde a afișat un drapel tricolor cu numele jucătorului favorit.

După victoria contra Ucrainei. Andreea Stanciu a mai postat o fotografie pe rețelele de socializare. În imagine apare făcând un salt de fericire.

„Mă faci să mă simt atât de lalalala”, a scris Andreea în mesajul dedicat lui Nicolae Stanciu.

Avea și motive, dat fiind că soțul ei a marcat un gol apreciat de toți specialiștii în fotbal și a fost declarat omul meciului.

Andreea Stanciu

Andreea Stanciu Sursa foto, Instagram

Nicolae Stanciu cel mai bun jucător de pe teren

România a învins Ucraina, în debutul Campionatului European cu 3-0, iar Nicolae Stanciu a marcat primul gol. Un eurogol, așa cum l-a descris căpitanul adversarilor, Taras Stepanenko, în declarațiile de după joc.

Pentru prestația sa, fotbalistul român a fost desemnat de UEFA cel mai bun jucător de pe teren. Iar golul său, care a dus România spre victorie a fost descris drept cel mai frumos de la Euro 2024.

Mijlocașul echipei naționale a fost remarcat și de Seghei Rebrov, antrenorul Ucrainei. Acesta a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorului român.

„Unii zic că România nu e o echipă puternică, dar ei au jucat bine în meciurile din preliminarii. Nicolae Stanciu cred că e cel mai periculos. Îmi place mult de el, dar ei sunt o echipă. Românii au jucători tineri, foarte buni, care pot decide un meci”, a spus Seghei Rebrov.