Evenimentul Zilei > Actualitate > Lumea fotbalului este în DOLIU. S-a STINS din viață pe TEREN. A fost unul dintre cei mai MARI ANTRENORI
Lumea fotbalului este în DOLIU. S-a STINS din viață pe TEREN. A fost unul dintre cei mai MARI ANTRENORI

Lumea fotbalului este în DOLIU. S-a STINS din viață pe TEREN. A fost unul dintre cei mai MARI ANTRENORI

Veste tristă în rândul iubitorilor fotbalului din județul Olt. Antrenorul de la CSS Caracal, Nicolae Matei, a murit în această seara, la vârsta de 67 de ani. Potrivit apropiaților omului de fotbal, acestuia i s-a făcut rău chiar pe terenul de fotbal, în timpul unui antrenament.

Antrenorul de copii și juniori a fost transportat la spitalul din Caracal, însă medicii nu au mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

Profesorul Nicolae Matei, de la CSS Caracal, se confrunta cu probleme medicale în ultimul timp, iar în urma cu câțiva ani acestuia i-a fost amputat un picior. Chiar și așa, continua sa antreneze grupe de fotbal la CSS Caracal. De altfel, el se afla la antrenamente când i s-a făcut rau. 

Nicolae Matei a fost cel care i-a descoperit pe Cornel Frăsineanu, Dumitru Moșteanu, Militaru sau Nica. Acesta a avut rezultate deosebite la nivel de copii și juniori, obținând titluri naționale cu puștii de la CSS Caracal.

 

AJF Olt a anunțat momente de reculegere în memoria acestuia la toate meciurile ce se vor desfășura în acest weekend în județul Olt. Gazeta Nouă transmite condoleanțe familiei îndurerate!