Evenimentul ZileiActualitateNicolae Ceauşescu ar fi împlinit venerabila vârstă de 99 de ani. Unde va fi comemorat fostul dictator al României

Nicolae Ceauşescu ar fi împlinit venerabila vârstă de 99 de ani. Unde va fi comemorat fostul dictator al României

Nicolae Ceauşescu ar fi împlinit venerabila vârstă de 99 de ani. Unde va fi comemorat fostul dictator al României
Evenimentul Zilei vă prezintă cele mai importante evenimente de joi, 26 ianuarie 2017.

Nicolae Ceaușescu ar fi împlinit 99 de ani

Fostul președinte Nicolae Ceușescu va  fi împlinit, mâine,  venerabila vârstă de 99 de ani. La 27 de ani de la Revoluție cei care au susținut Republica Socialistă România încă îl comemorează pe fostul dictator la Cimitirul Ghencea cu flori, cântece patriotice și lumânări. La aproape un deceniu de la nașterea lui Nicolae Ceușescu, 26 ianuarie 1918,  tinerii încă nu au aflat că din familia acestuia mai există încă supraviețuitori.  Astfel, mai sunt în vaiață Ioan Ceușescu, cel mai mic dintre cei șase frați și fiul cel mare al cuplului Elena și Nicolae Ceaușescu, Valentin.  Pe de altă parte, mai multe voci susțin că împușcarea fostului dictator, în 25 decembrie 1989 în urma unui ”simulacru de proces”, ar trebui să ducă la redeschiderea dosarului  în care au fost judecați  Elena și Nicolae Ceaușescu.  


 

Justiţie

          ICCJ 

  • Pronuntare in procesul in care a a fost judecata Alina Bica. Magistratii se vor pronunta asupra schimbarii incadrarii juridice asupra faptelor
  • Procesul in care este judecat Remus Truica impreuna cu Printul Paul de Ro  

Economie 
 
Conferinţă de presă organizată de Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile privind evoluţia pieţei auto în anul 2016 (10:15, Hotel Crowne Plaza, Sala Crowne B) 
 
Conferinţă de presă organizată de Asociaţia Hotelierilor din România pentru prezentarea raportului de activitate pe anul 2016 şi perspectivele dezvoltării turismului în 2017 (9:30, Athenee Palace Hilton) 
 

Accesează: