Poveste este cam aşa:  "Nibiru este o planetă inventată de masonul Zecharia Sitchin, popularizată prin seria sa de volume, „Cronicile Pământului”. Conform lui Sitchin, textele sumeriene susțin că zeii, Anunnaki, provin de pe planeta Nibiru, care se află mult dincolo de Pluto și care revine în sistemul nostru solar odată la 3.600 de ani. Acești Anunnaki au sosit pe Pământ pentru a extrage aur, pe care să îl împrăștie în atmosfera planetei lor. Tot Sitchin este cel care consideră că Pământul, cometele și centura de asteroizi dintre Marte și Jupiter s-au format din coliziunea planetei Nibiru cu o alta, Tiamat".

Potrivit efemeride.ro, aflăm că: " …aceștia au fost asasinați pentru că au încercat să facă publice anumite informații considerate secrete". Este clar că nu se doreşte aflarea adevărului pentru că, aceste informații ar putea crea o panică mondială, acesta ar fi una din scuze.

Ultimele decese au fost ale astronomului american Robert Harrington, angajat la US Naval Observatory și Rodney Marks, astronom la un observator de la Polul Sud".

Ambii au declarat că au probe cu privire la existența planetei Nibiru, o planetă pe care ar exista viață extraterestră. Robert Harrington a făcut o descoperire epocală. El a fost primul care a identificat Charon ca lună a lui Pluton.
Mai târziu, a declarat că în spatele planetei Pluton se află ascunsă o planetă de dimensiuni mari care a creat anomalii în orbita planetelor Uranus și Neptun.

Harrington şi Zecharia Sitchin erau buni prieteni. Sitchin susținea că trecerea planetei Nibiru prin sistemul nostru solar, o dată la 3600 de ani, produce dezastre incomensurabile.

Şi pentru că a dorit să facă publice teoriile sale, înainte cu câteva zile de a face o conferință de presă cu privire la planeta Nibiru, Harrington a murit în mod suspect.

Rodney Marks a lucrat mulți ani la un observator de la Polul Sud, locul de unde se poate observa cel mai bine planeta Nibiru, pentru că orbita Soarelui este înclinată spre Pământ. Marks a murit la vârsta de 32 de ani făr să fi avut probleme de sănătate.

Te-ar putea interesa și: