Neymar, "Prinţul" rebel, a lăsat gravidă o domnişoară de 17 ani

Neymar, "Prinţul" rebel, a lăsat gravidă o domnişoară de 17 ani

Brazilianul acontat de Real Madrid face ravagii şi în afara terenului.

La doar 19 ani, Neymar da Silva Santos Júnior este omul momentului în fotbalul mondial. "Prinţul" de la Santos face senzaţie atât în campionat, cât şi la naţionala Braziliei, anunţându-se protagonistul celui mai costisitor transfer al verii.

Conform presei spaniole de ieri, atacantul s-ar fi înţeles deja cu Real Madrid, unde ar încasa un salariu de 5 milioane de euro pe sezon. Neymar a fost descoperit în 2003, la un turneu de futsal unde a uimit asistenţa cu driblingurile sale năucitoare. Căutător de talente la Santos, fostul fotbalist Zito l-a invitat atunci să se înscrie la grupele de juniori ale clubului. În scurt timp, Neymar a ajutat echipa de juniori sub 13 ani să câştige două titluri regionale.

Crescut într-o familie săracă din Mogi das Cruzes, un oraş din zona metropolitană São Paulo, Neymar a avut, ca majoritatea vedetelor braziliene, o copilărie marcată de multe lipsuri. <iframe width="560" height="450" src="http://www.youtube.com/embed/oLFZFUv5K10" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News

Activ pe Facebook

Încântător pe teren, Neymar are o viaţă extrafotbalistică activă. În luna mai a acestui an au apărut informaţii potrivit cărora tânăra vedetă ar fi lăsat însărcinată o adolescentă de 17 ani! Au fost publicate pe internet şi fotografii ale fetei, dintre care una o înfăţişează alături de fotbalist.

Neymar a confirmat informaţiile pe site-ul său oficial, precizând că familia lui este în relaţii bune cu cea a fetei şi că va suporta în întregime costurile sarcinii. Neymar ţine pasul cu tehnologia. Fotbalistul are pagină pe Facebook, dar poate fi găsit şi pe Twitter. Citiți și:

  • Maradona se ia la harţă cu brazilienii: "Neymar e prost crescut, la fel ca Pele!"
  • Neymar, pregătit pentru Real Madrid
  • Neymar l-a înnebunit pe Abramovici! După amicalul cu România, rusul oferă 35 de milioane de euro pe brazilian