Artistul se teme de ceea ce poate fi mai rău în aceste vremuri marcate de pandemia de coronavirus.

Drept urmare, celebrul cântăreţ a făcut un set de analize şi speră ca rezultatul care va veni joi să fie negativ.

Marcel Pavel face parte şi din grupa de vârstă care este printre cele mai expuse în faţa coronavirusului chinezesc.

Artistul în vârstă de 60 ani crede că a răcit la filmările emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Se pare că de vină ar fi fost diferențele de temperatură dintre camera în care artiștii așteaptă să le vină rândul și platou.

Vestea bună pentru fanii celui care posedă o voce aparte este că favoritul lor nu are febră, ci doar simptomele clasice ale unei răceli.

În plus, familia acestuia se simte bine şi nu acuză niciun simptom care ar putea stârni îngrijorarea.

„Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat Marcel Pavel pentru Click!.

Popularul interpret este căsătorit de peste 20 de ani cu Violeta (49 ani), fostă balerină la Teatrul Balșoi din Moscova.

Cei doi au trei copii, Richard (24 ani), Sasha (22 ani) și Iuvenalia Ioana (7 ani).

În acest context, amintim rezultatele recente anunţate de cercetătorii britanici despre dexametazonă, un puternic steroid eficient în tratarea bolnavilor de COVID-19 cu simptomele cele mai grave.

Potrivit autorilor, aceasta este „deja utilizată pe scară largă” în spitalele franceze.

„Dexametazona face parte din familia corticosteroizilor. (…) În Franţa, corticosteroizii au fost administraţi foarte rapid pacienţilor care aveau COVID-19 deoarece reduce inflamaţia la nivelul plămânilor.

Ştim că este un tratament care funcţionează, l-am utilizat pe scară largă”, a declarat Karine Lacombe, şefa secţiei de boli infecţioase din cadrul spitalului Saint-Antoine (AP-HP) din Paris, pentru radio France Inter.

Practic, acest medicament reduce cu o treime rata deceselor în cazul pacienţilor conectaţi la aparate pentru ventilaţie artificială şi cu o cincime la pacienţii cărora li se administra oxigen, dar nu erau intubaţi.

sursa: click.ro