Oficialii Stelei au anunțat, în această dimineață, că Hamroun a fost lăsat înafara lotului pentru meciul cu Sparta Praga. Motivul? Jucătorul nu s-a prezentat la antrenamentul de azi motivând că are de rezolvat niște probleme personale, fapt pentru care antrenorul Laurențiu Reghecampf l-a exlcus pe fotbalistul algerian.

„FC Steaua Bucuresti anunta ca Jugurtha Hamroun nu va face parte din lotul echipei pentru partida din turul III preliminar al UEFA Champions League cu AC Sparta Praga, care se va disputa marti, 26 iulie, in Cehia.

Acesta a informat antrenorul si directorul sportiv al echipei ca nu se va prezenta la antrenamentul echipei de duminica, exprimandu-si intentia de a parasi tara pentru a rezolva probleme personale.
 
Desi i s-a adus la cunostinta faptul ca neprezentarea aduce de la sine amenda maxima prevazuta de Regulamentul Intern, acesta a decis sa nu se prezinte la antrenamentul tactic dinaintea partidei cu AC Sparta Praga, cea mai importanta a sezonului pentru clubul nostru”
, se arată într-un comunicat emis de clubul Steaua.

Steaua va juca marţi seară, de la 21:00, prima manşa a turului 3 preliminar din Liga Campionilor, în deplasare, cu Sparta Praga.