„În România nu e bine să-ți dai demisia, pentru că se găsește un tâmpit să ți-o aprobe și rămâi fără serviciu în cinci minute”, spunea Popa, care de-a lungul timpului a mai afirmat:

„Le-am spus jucătorilor la pauză că-i omor dacă pierdem acest meci și s-au speriat. Așa am reușit să egalăm. Lui Ciucă i-am zis că aștept să devină antrenor și după aia vorbim. În rest e un băiat extraordinar.”

„Problemele noastre sunt atât de mari încât ne putem aștepta să apară alta în orice moment. De exemplu, astăzi ni s-au accidentat doi oameni. Eu zic că în 10 zile putem juca și 5 meciuri. Bravo celor care fac programul. Chiar m-aș bucura să jucăm 5 meciuri în 10 zile”.

„Am avut o discuție cu mama, care m-a certat și mi-a spus să nu o fac de râs în Cupa Ligii. Mi-a zis să mă port frumos cu copiii. Mă mai duc astăzi pe la mama și mă sfătuiesc cu ea, dar mi-e frică să nu mă certe. Dacă vom câștiga trofeul, i-l dau ei”

El a lucrat la FC Bihor, Jiul Petroșani, Politehnica Iași, CSMS Iași, CS Mioveni, Național Sebiș, Șoimii Pâncota, ACS Poli Timișoara și UTA.

PAGINA ANTERIOARA