Evenimentul Zilei > Actualitate > NEVERSEA, cel mai mare FESTIVAL pe PLAJĂ, transformă CONSTANȚA în polul distracției de pe litoral
NEVERSEA, cel mai mare FESTIVAL pe PLAJĂ, transformă CONSTANȚA în polul distracției de pe litoral

NEVERSEA, cel mai mare FESTIVAL pe PLAJĂ, transformă CONSTANȚA în polul distracției de pe litoral

Mai sunt două săptămâni până la cel mai așteptat festival de pe pe plajă, din România, Neversea, care se desfășoară în perioada 7-9 iulie la Constanța. Pe cele șapte scene ale primei ediții a Neversea vor urca, printre alții, Jason Derulo, Rita Ora, Dua Lipa, Years&Years, Afrojack, Tiesto, Fatboy Slim și mulți alții.

Organizatorii au optat pentru plaja, din Constanța, pe care se va desfășura evenimentul. La prima ediție a festivalului, segmentul de plajă cuprins între plaja Modern și plaja Trei Papuci se va transforma în plaja Neversea. În cele trei zile de festival este așteptat un trafic de peste 150.000 de persoane din țară și din străinătate, dar și peste 150 dintre cei mai buni artiști ai momentului. Pe site-ul neversea.com poate fi consultat și programul festivalului, detaliat pe zile și ore, recomandă organizatorii. 

Ținând cont de toate detaliile tehnice, organizatorii împreună cu toate autoritățile implicate au decis ca, din trei locații prezentate în luna martie spre autorizare, porțiunea de plajă Modern și plaja Trei Papuci să găzduiască festivalul Neversea. În acest sens, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral a pus la dispoziția organizatorilor autorizația necesară în vederea desfășurării evenimentului, în conformitate cu prevederile legale, pentru perioada 7-9 iulie.

Festivalul Neversea se va desfășura pe o suprafață de peste 100.000 de metri pătrați, iar accesul se va face de pe plaja Modern, cu intrare prin Portului Turistic Tomis, acolo unde vor fi amplasate punctele de preschimbare abonament/bilete pentru brățara de festival. Traficul rutier în centrul orașului inclusiv zona peninsulară va fi restricționat în intervalul 4-10 iulie. Fanii care ajung la Constanța cu mașinile pot opta pentru cele două parcări în proximitatea festivalului:  parcarea Centrului Expozițional Constanța și parcarea de pe Bulevardul Mamaia nr. 296, (fosta bază ONT). 

Organizatorii recomandă, în perioada festivalului, folosirea transportului în comun, care va funcționa după un orar special, care să deservească principalele zone ale municipiului Constanța. Detalii în privința acestuia vor fi comunicate în perioada imediat următoare. Având în vedere că toate locurile de cazare, din Mamaia, Năvodari și Constanța, au fost rezervate deja,cei care nu au, încă. un loc de cazare pentru festivalul Neversea, mai pot găsi la GPM Camping de pe Bulevardul Mamaia din Constanța.