Plaja din nordul Constanței, pusă la dispoziția organizatorilor festivalului Neversea de către Apele Române, are o suprafață de 200.000 mp. “Vrem să construim un eveniment cu identitate proprie și să atingem dimensiunea Untold și să o depășim”, a spus primarul Constanței, Decebal Făgădău. Evenimentul din această vară a fost déjà pus la punct de organizatori, aceiași care se ocupă și de Untold, la Cluj. Bogdan Bută, directorul festivalului Neversea a explicat că echipa pe care o conduce a gândit o nouă poveste, “sperăm de succes”, la malul mării. 

Evenimentul va avea loc în intervalul 7-9 iulie. “Trei zile și trei nopți vom avea 100 de artiști internaționali, cunoscuți de la Untold și necunoscuți încă. Va avea loc pe plaja Neversea peste 200.000 mp care ne va permite sa avem o evoluție pe termen lung”, a declarat Bogdan Bută. Iar directorul de marketing și comunicare al noului festival, Adrian Chereji, este convins că “festivalul Neversea va fi cel de al doilea copil al nostru, după Untold”. Bugetul va fi de 5 milioane de euro, fără implicarea financiară a primăriei Constanța. 

Imediat după Paște, organizatorii vor anunța lista de artiști invitați la Neversea. “Sunt artiști de muzica electronica și muzica live, sunt de calibru internațional printre cei mai cunoscuți ai momentului.  Vor fi și premiere pentru România”, potrivit lui Bogdan Buta. Cele șapte scene vor fi amplasate cu fața spre mare. Pagina de facebook a festivalului Neversea a fost , astăzi, lansată. Biletele pot fi cumpărate, începând de miercuri, 12 aprilie, abonamentul pe trei zile fiind de 200 de lei. “Vom încuraja inclusiv fanii Untold să vină la acest eveniment complementar”, a spus organizatorii Neversea. 

 

Te-ar putea interesa și: