Regizorul Diego Velasco va realiza acest serial, care va avea un scenariu scris de Hilary Weisman Graham şi care va fi totodată coordonatorul al acestui proiect de televiziune.

„Munca noastră ca naratori trebuie să reflecte realitatea”, notează marţi într-un comunicat producătorii viitorului serial.

Echipa de la „Social Distance” a explicat câteva dificultăţi pe care le vor avea pentru realizarea serialului, având în vedere că în actuala perioadă scenariştii nu se pot întâlni pentru a scrie episoadele, dar şi faptul că regizorul Diego Velasco nu poate fi alături de actori pentru a le da indicaţii.

Deocamdată nu a fost confirmată nici distribuţia, nici data de lansare a acestei noi producţii a platformei Netflix.

Televiziunea americană a reacţionat aşa cum a putut în urma blocării totale a industriei audiovizuale, impusă de izolarea la domiciliu, alegând ca diverse programe să fie realizate de acasă.

De exemplu, emisiunile difuzate în segmentele nocturne alocate unor vedete precum Jimmy Kimmel şi Stephen Colbert se realizează de acasă. De asemenea, emblematicul show „Saturday Night Live” se înregistrează în acelaşi format.