Neșu speră la o minune: „Băiatul ăsta va merge”

Neșu speră la o minune: „Băiatul ăsta va merge”

Fostul jucător al echipei Steaua și al olandezilor de la Utrecht a vorbit despre drama trăită în ultimii trei ani. „Bichonul” este încurajat de doctorul său, care spune că Mihai ar putea să depășească starea de paralizie.

Mihai Neșu a revenit de curând în fotbal, în calitate de video-analist al echipei Universitatea Cluj, antrenată de George Ogăraru, cel mai bun prieten al său.

Și-a concediat psihologul

Într-un interviu emoționant pentru siteul Ligii Profesioniste de Fotbal, fostul fundaș stâng a vorbit despre drama trăită în ultimii ani, din momentul în care, în 2011, a suferit un groaznic accident. La un antrenament al echipei FC Utrecht, Alje Schut a căzut pe Neșu, iar românul a scăpat cu viață, datorită unei mari doze de noroc. În schimb, Mihai a rămas imobilizat.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Eu, Mihai Neșu, credeam că sunt indestructibil. Până să mă accidentez, asta credeam. Totul s-a întâmplat pentru că trebuia să se întâmple”, a afirmat Neșu, cel care a povestit că, la un moment dat, și-a concediat psihologul. „Când a venit psihologul la mine, după accident, l-am dat afară după o săptămână. Mi se părea că el avea nevoie de psiholog, nu eu. Eu cred şi în altceva. În prietenie. Un prieten adevărat, care ţine la tine necondiţionat, are mai multe sfaturi să-ţi dea decât un psiholog. Am înţeles în toate zilele şi nopţile astea, mai degrabă cine nu sunt decât cine sunt.”

„Îl fac pe Mihai să se miște”

Medicul care se ocupă în prezent de recuperarea „Bichonului” este foarte optimist în privința evoluției lucrurilor și are un pariu personal. Să-l repună pe picioare pe fostul stelist. „Mihai va face multe, veți vedea. Nu se plânge. Eu în șase luni îl fac pe Mihai să se miște. Băiatul ăsta va merge și el știe că-i așa. S-a întâmplat ce s-a întâmplat pentru că Mihai va demonstra că lupta asta poate fi câștigată. Într-o zi, curând, va merge”, a spus doctorul.