Mihăiţă Neşu a fost în lojă la Utrecht - Ajax!

Mihăiţă Neşu a fost în lojă la Utrecht - Ajax!

Fostul stelist a urmărit ieri, pentru prima dată de la teribilul accident, un meci de pe stadion.

Fostul fotbalist Mihăiţă Neşu şi-a făcut ieri prima apariţie în public după teribilul accident suferit pe 10 mai, când a rămas paralizat de la gât în jos.

Fostul fundaş stânga al Stelei a părăsit centrul de recuperare şi a prins un meci de zile mari: FC Utrecht - Ajax Amsterdam 6-4. Partida a contat pentru etapa a 12-a din "Eredivisie".

"Bichonul" a urmărit jocul dintr-una din lojele stadionului "Galgenwaard", unde stătea în scaunul cu rotile. Imaginile surprinse prin geamul lojei ne-au arătat un Neşu un pic mai plinuţ, fapt explicabil pentru persoanele aflate în starea sa, dar relaxat şi la fel de volubil.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fostul fotbalist, în vârstă de 28 de ani, a arătat că mai are puterea să şi zâmbească. "Sâmbătă s-a hotărât brusc să meargă la meci", a declarat Harry van Dam, ofiţerul de presă al celor de la Utrecht.

"Visez că merg"

Într-un interviu tulburător acordat de curând pentru "Gazeta Sporturilor", orădeanul a explicat, printre altele, cum s-a petrecut accidentul şi de ce nu se consideră o "legumă", aşa cum sunt văzuţi în România oamenii aflaţi în situaţia sa.

"Schut n-a căzut peste mine, aşa cum s-a spus. Ne-am ciocnit întâmplător. A fost o fază obişnuită, cum se întâmplă de atâtea ori. El e superbăiat, i-am spus că n-are nicio vină. În acele momente, nu simţeam nici o durere, dar nu puteam să mă mişc", a spus atunci Neşu.

"Am citit pe net cum zic unii din România despre mine că e posibil să rămân legumă toată viaţa. Păi, aici, în Olanda, legume ca mine, aşa, sunt directori de bănci (...) Visez noaptea, mereu am visat. Acum visez că merg. Mă visez normal, nu m-am visat deloc lunile astea aşa cum sunt acum. Ştiu că oamenii visează că zboară, dar subconştientul meu s-a adaptat. Visez că merg", a mai declarat atunci fostul stelist.

Mihăiţă Neşu continuă recuperarea la clinica "De Hoogstraat", din Utrecht.

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/cNVvZjAaOgw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

180 de zile au trecut de la accidentul de coşmar care l-a obligat pe Neşu să rămână ţintuit la pat Citiţi şi:

  • Schut: "Mă gândesc la Mihai de cel puţin cinci ori pe zi!"
  • Ogăraru: "Mihăiţă Neşu îşi simte mâna dreaptă mai puternică"