Evenimentul Zilei > Monden > Nepotul regelui Mihai a făcut marele anunț chiar de Sfântul Nicolae! „Chiar şi în perioadele dificile se întâmplă minuni”
Nepotul regelui Mihai a făcut marele anunț chiar de Sfântul Nicolae! „Chiar şi în perioadele dificile se întâmplă minuni”

Nepotul regelui Mihai a făcut marele anunț chiar de Sfântul Nicolae! „Chiar şi în perioadele dificile se întâmplă minuni”

Fostul principe Nicolae şi soţia sa, Alina Binder, au anunțat că urmează să devină părinți pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut chiar de ziua acestuia! Cuplul este mai fericit ca niciodată.

Fostul principe Nicolae şi soţia sa, Alina Binder, au mărturisit că fetița lor, Maria-Alexandra, va avea un frățior/surioară. Cei doi au devenit pentru prima oară părinți pe 7 noimebrie 2020.

„În ajunul sărbătoririi Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtăşim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată. Cu multă emoţie şi fericire în suflet aşteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022. Ne bucurăm că bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din nepreţuitele miracole ale vieţii!”, este mesajul celor doi.

Acesta a ținut să transmită pe rețelele de socializare bucuria pe care o simte, ba chiar a declarat că a avut parte de cel mai mare miracol din viața sa.

„De multe ori, chiar şi în perioadele dificile se întâmplă minuni. Pentru mine şi Alina-Maria de Roumanie minunea este un nou membru al familiei.”

”Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile.Regele Mihai ,bunicul meu ,ne ocrotește iar eu sunt mândru că port mai departe numele lui”, a declarat Nicolae al României.

Există soare după nori

În urmă cu 7 ani, fosta iubită a lui Nicolae, Nicoleta Cîrjan, a rămas însărcinată, iar acesta a refuzat să creadă acest lucru. În urma acțiunilor făcute, și-a pierdut titlul de Principe al României și a fost exclus din linia de succesiune la Tronul României. După lungi cercetări, s-a demonstrat că el este tatăl fetiței Nicoletei. Acesta s-a implicat în creșterea ei, dar a întrerupt orice fel de relație cu mama acesteia.

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a scris Nicolae al României, pe Facebook, potrivit B1.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: