Evenimentul Zilei > Justitie > „Justiția de la Ploiești e de fapt o mafie!”. Proba că Sebastian Ghiță a primit azil politic în Serbia!
„Justiția de la Ploiești e de fapt o mafie!”. Proba că Sebastian Ghiță a primit azil politic în Serbia!

„Justiția de la Ploiești e de fapt o mafie!”. Proba că Sebastian Ghiță a primit azil politic în Serbia!

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a anunţat că a primit azil politic în Serbia după ce au fost audiaţi mai mulţi martori, printre care Vlad şi Andreea Cosma. El a spus că autorităţile de la Belgrad s-au "îngrozit" când au aflat că procurorii încurajau falsificarea probelor. Astăzi, Ghiță a arătat proba la RomâniaTV.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat pe marginea acestui subiect și a spus că Sebastian Ghiță ar fi primit azil politic și în Statele Unite ale Americii.

”De la dovezile prezentate publicului larg, înregistrările audio-video, documente, declarații de martor, Sebastian Ghiță primea azil politic și-n SUA. În momentul în care-l vezi pe dl Negulescu anunțând cum face dosarul bam, bam, bam, mă duc la doamna și bam, bam am citat exact, e clar că azilul politic e de la sine. Se pune o problemă de drept internațional în sensul în care de ce spune Bruxelles-ul că-n România era stat de drept și actuala putere dorește să-l strice? Dacă era stat de drept, nu puteai să acorzi azil politic. E o mare problemă aceasta, pentru că azilul politic nu e acordat pe motive de discriminare, de religie, rasă sau altceva. În acest caz, e acordat pentru că justiția de la Ploiești e de fapt o mafie.” a comentat analistul politic Bogdan Chirieac la RomâniaTV.