Evenimentul Zilei > Social > NEGOIŢĂ acţionează la adăpostul ÎNTUNERICULUI. Zeci de chioşcuri de ZIARE au fost ridicate în timpul NOPŢII. VIDEO
NEGOIŢĂ acţionează la adăpostul ÎNTUNERICULUI. Zeci de chioşcuri de ZIARE au fost ridicate în timpul NOPŢII. VIDEO

NEGOIŢĂ acţionează la adăpostul ÎNTUNERICULUI. Zeci de chioşcuri de ZIARE au fost ridicate în timpul NOPŢII. VIDEO

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a dat dispoziţii ca toate chioşcurile de ziare din să fie înlăturate din sectorul pe care îl conduce. Acţiunea angajaţilor de la primărie a avut loc în toiul nopţii.

Mai mulţi angajaţi ai Primăriei Sectorului 3 au declanşat operaţiunea de ridicare a tuturor chioşcurilor de presă de pe raza sectorului condus de Robert Negoiţă.

Acţiunea dispusă de primar s-a desfăşurat la adăpostul întuericului, în toiul nopţii. Potrivit cetateanul.net, angajaţii de la primăria Sectorului 3 au reuşit într-un timp record să dezafecteze nu mai puţin de 34 de chioşcuri de ziare.

Negoiţă intenționează să ridice toate chioșcurile de difuzare a presei din sector. Doar cele aparținând rețelei Acces Press, companie deținută de fostul mogul Sorin Ovidiu Vîntu, vor avea permisiunea de a vinde ziare în Sectorul 3.

Robert Negoiţă  a avut o serie de discuţii la sediul Primăriei cu proprietarii de choşcuri, cărora le-a verificat autorizaţiile. Cum părţile nu au ajuns la un consesns, primarul a hotărât înlăturarea acestora de pe spaţiul public al sectorului.

FOTO: cetateanul.net

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: