Evenimentul Zilei > Actualitate > Negocieri pentru modernizarea stadionului Dinamo. O sumă consistentă ar putea fi investită în arena din Ștefan cel Mare
Negocieri pentru modernizarea stadionului Dinamo. O sumă consistentă ar putea fi investită în arena din Ștefan cel Mare

Negocieri pentru modernizarea stadionului Dinamo. O sumă consistentă ar putea fi investită în arena din Ștefan cel Mare

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a declarat că negociază cu Nicolae Badea, posibilitatea modernizării stadionului Dinamo.

Stadionul Dinamo n-a putut intra în programul de modernizare a arenelor bucureștene, pentru Campionatul European din 2020. Autoritățile n-au ajuns la un acord cu proprietarul Nicolae Badea, iar Primăria Sectorului 2 a demarat o nouă serie de discuții cu fostul președinte al „câinilor” și a anunțat prin vocea viceprimarului Dan Cristian Popescu că pune la bătaie 30 de milioane de euro.

„Vreau doar Baza Sportivă, să o modernizăm. Vom lua chirie prin care să acoperim costurile funcționării, iar baza va fi deschisă mai multor utilizări, nu doar echipei Dinamo, care are tradiție acolo. Vor putea veni echipa națională, dar și alte echipe. Cei de la Ministerul de Interne s-au blocat singuri prin niște contracte făcute de-a lungul timpului, fapt ce împiedică modernizarea stadionului. Astfel s-a ajuns ca înainte de Campionatul European din 2020 să nu facă nimeni stadionul. E o imagine proastă și pentru București și pentru Sectorul 2. Eu cred că domnul Badea nu e o persoană absurdă care să se opună modernizării. Putem aloca în jur de 30 de milioane de euro pentru toată baza”, a spus Popescu pentru „Gazeta Sporturilor”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.