Evenimentul Zilei > Actualitate > Naționala feminină de handbal are UN NOU ANTRENOR SECUND. Propunerea selecționerului Ambros Martin
Naționala feminină de handbal are UN NOU ANTRENOR SECUND. Propunerea selecționerului Ambros Martin

Naționala feminină de handbal are UN NOU ANTRENOR SECUND. Propunerea selecționerului Ambros Martin

Costică Buceschi a decis să plece de pe banca tehnică a naționalei feminine de handbal. Selecționerul Ambros Martin i-a găsit deja înlocuitor.

O altă schimbare pentru handbalul românesc, la începutul acestui an. După retragerea portăriței Paula Ungureanu de la prima reprezentativă, ieri „secundul” Costică Buceschi s-a retras de la prima repzentativă. Sunt voci care susțin că Buceschi a recurs la acest gest din cauza faptului că nu a putut avea o relație strânsă cu Ambros Martin, așa cum o avea cu fostul selecționer, Tomas Ryde.

„M-a luat prin suprindere această decizie, mi-ar fi plăcut să lucrăm în continuare cu Buceschi, este un antrenor care a făcut lucruri frumoase. Dar ei au decis de comun acord că este mai bine să se despartă, iar cât timp eu voi fi preşedinte întotdeauna antrenorul principal îşi stabileşte staff-ul tehnic”, a declarat Alexandru Dedu, președintele FR de Handbal, pentru ProSport.

Astfel, Ambros Martin a ales în schimb să lucreze la națională cu Horațiu Pașca, actualul antrenor al CSM Bistrița. „A fost propunerea lui Ambros Martin. Am fost plăcut suprins pentru că am o părere foarte bună despre Horaţiu Paşca. Am discutat propunerea în departamentul tehnic, apoi am propus-o Consiliului de Administraţie spre validare. Horaţiu Paşca este un antrenor foarte matur din punct de vedere al antrenorului pentru vârsta pe care o are”, a afirmat șeful forului.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: