Evenimentul Zilei > Monden > Natalie Wood și Robert Wagner, o iubire încheiată tragic
Natalie Wood și Robert Wagner, o iubire încheiată tragic

Natalie Wood și Robert Wagner, o iubire încheiată tragic

Viața tumultoasă a lui Natalie Wood s-a sfârșit brusc, în apele Pacificului. Natalie Wood și Robert Wagner, o iubire încheiată tragic.

A fost o poveste de dragoste ancorată în istoria vechiului Hollywood. O copilă devenită idol adolescent, Natalie Wood crescuse pe ecranele de film în fața a milioane de americani, iar la 18 ani făcuse trecerea la actrița adultă serioasă. Robert Wagner, un actor aspirant, cu fălcile pătrate, de la 20th Century Fox, avea 26 de ani. Wagner avea înfățișare, carismă și pusese ochii pe Natalie. Detaliile din viața tumultoasă a lui Natalie Wood au fost scrise pe pagini întregi și continuă să fascineze și azi.

Natalie Wood și Robert Wagner, o iubire încheiată tragic

Wood, care apăruse pentru prima dată pe ecran cu puțin înainte de a cincea ei aniversare, în ”Happy Land” (1943), l-a întâlnit pentru prima dată pe Wagner la câțiva ani după debutul ei. ”Aveam 10 ani și el 18 când l-am văzut mergând pe hol la 20 Century Fox”, a povestit  Natalie în 1976. ”M-am întors spre mama și i-am spus: Mă voi căsători cu el”, a mai spus actrița la vremea respectivă.

Citește articolul integral pe retetesivedete