Evenimentul Zilei > Actualitate > NASA: Campionatul Mondial de Fotbal va fi urmărit şi din cosmos
NASA: Campionatul Mondial de Fotbal va fi urmărit şi din cosmos

NASA: Campionatul Mondial de Fotbal va fi urmărit şi din cosmos

Campionatul Mondial de Fotbal va fi urmărit şi din cosmos, au anunţat astronauţii de la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale. De altfel cei din cosmos au urat succes echipelor participante, informează EFE, preluată de Agerpres.

"Comandantul (Steve) Swanson şi inginerii de zbor (Alexander) Gerst şi (Reid) Wiseman, de pe orbita situată la 370 de km de Pământ, doresc tuturor celor pasionaţi de fotbal o Cupă Mondială 2014 paşnică", a transmis NASA.

Echipajul SSI, format din doi americani şi un german, va putea viziona, de la bordul ISS care se deplasează cu o viteză de 27.000 km/h, meciurile care ce au loc în Brazilia. 

Cei trei astronauţi s-au antrenat mai mulţi ani pentru a putea lucra ca o echipă, dar "între americani şi colegul lor german se derulează de azi o competiţie amicală", a mai comunicat NASA. Echipa americană va juca contra Germaniei la 26 iunie, în cadrul grupei G.

Cupa Mondială FIFA 2014 Brazilia, pe evz.ro. Cititorii evz.ro vor avea posibilitatea să urmărească tot ce ține de competiția FIFA World Cup Brazil, într-o categorie specială a site-ului nostru aflata în secțiunea SPORT.

AICI puteți să aflați PROGRAMUL MECIURILOR de la Cupa Mondială 2014, SCORURI Campionatul Mondial 2014,STIRI de la Cupa Mondială din Brazilia și REZULTATE meciuri Cupa Mondială 2014.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.