Evenimentul Zilei > Actualitate > Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă?
Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă?

Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă?

Narcisa, fosta iubită a „Regelui manelelor”, Nicolae Guță are din nou probleme cu legea,  iar situația este cât se poate de gravă.

Narcisa, fosta iubită a „Regelui manelelor”, Nicolae Guță are din nou probleme cu legea,  iar situația este cât se poate de gravă.

„Regina aroganțelor” cum era numită în vremurile ei bune, Narcisa a ajuns să aibă restanțe la întreținere, sume uriașe de bani.

Ca atare, Asociația de locatari a dat-o în judecată pentru recuperarea benilor pe care aceasta îi datorează.

Narcisa Guță a ajuns săracă „lipită”

Din câte se pare, Narcisa, care cucerise, la un moment dat, publicul cu piesa ei „Actrița principală”, alături de DeSanto, ar fi ajuns la fundul sacului.

Rămasă fără niciun venit, Narcisa a tot acumulat restanțe la întreținere, iar acum suma e atât de mare încât nu mai are nicio șansă să o achite.

Este și motivul pentru care Asociația de proprietari a blocului î s-a adresat instanței de judecată.

Recent, „vecinii” Narcisei au deschis un proces la Judecătoria Sectorului 3 din Capitală pentru a recupera datoriile colosale pe care Narcisa Guță le-a acumulat. Următorul termen al procesului, care a fost deja amânat de două ori, va avea loc pe 2 noiembrie.

Pandemia a băgat-o în sărăcie

Până în primăvară, când a fost declarată pandemia, Narcisa mai scote3a ceva bani de la vreo cântare pe la câte un eveminent. De atunci încoace, însă, situația s-a schimbat radical.

Cum evenimentele s-au cam „rărit”, iubita lui Guță a rămas fără nicio sursă de venit.

Nici pe piața muzicală nu a mai lansat vreo melodie de foarte mult timp.

La un moment dat, Narcisa l-a acuzat pe manelist că nu se îngrijește deloc de pensia alimentară pentru fiul său și că nu o ajută din punct de vedere financiar.

Problemele Narcisei Guță nu au fost, însă, doar de natură financiară. În urmă cu ceva timp, aceasta a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală. Acest lucru s-a întâmplat după ce Narcisa a aflat de relația lui Nicolae Guță cu Beyonce de România, a intrat în casă peste tânără și a bătut-o, dar i-a și furat câteva bunuri.

Narcisa și-a găsit „nașul”

Narcisa Guță, pe numele din buletin Narcisa Balaban, esteși  parte vătămată într-un dosar penal înregistrat la Judecătoria Focşani după ce a fost bătută crunt de un fost iubit

La finele anului 2019, agresorul ar fi amenințat-o cu moartea arătându-i un briceag pe care-l avea asupra lui. Bărbatul, pe numele lui,  Cornel M, a fost trimis în judecată pe 16 noiembrie pentru distrugere, ameninţare, violare de domiciliu, lovire și alte violenţe,

„În jurul orelor 24:00, a intrat forţat în curtea imobilului reclamantei, a apucat-o de păr, a ameninţat-o cu un briceag, spunându-i că o omoară şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele peste faţă şi peste picioare provocându-i leziuni şi echimoze la faţă, ochi şi genunchi, repetându-i întruna că o omoară” , se arată în motivarea ordinului de protecție, potrivit cancan.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: