NANE: Armonie, bine, frumos

NANE: Armonie, bine, frumos

Daniela Nane: "E normal sa ne dorim sa fim fericiti. Cand nevoile de baza ale supravietuirii sunt atinse, oamenii lucreaza pentru imbunatatirea conditiei lor umane."

Unii doresc din ce in ce mai mult confort crezand ca el e sinonim cu fericirea, dar cand descopera ca se simt la fel de nesiguri de ce vor si ca nu reusesc sa se simta multumiti pe termen lung, ajung de multe ori la stari de anxietate, la depresii sau autodistrugere.

Cei care se simt nesiguri in interiorul fiintei vor incerca sa-si creeze siguranta din posesiuni exterioare: case mai mari, masini mai puternice, conturi, functii, statut marital. Cu cat se simt mai nesiguri cu atat acumularile trebuie sa fie mai mari si asa intra intr-un cerc vicios: averile mari dau si incertitudini despre posibilitatea pastrarii lor in timp, astfel temerile si nesiguranta cresc, cerand si mai multe acumulari si tot asa.

Aceia care vor sa inteleaga mai mult din cum functioneaza lucrurile dincolo de conditia umana ajung sa-si doreasca o relatie armonioasa cu ei insisi, incep sa afle cine sunt ei cu adevarat si sa-si ridice nivelul de constiinta spirituala. Acestia nu mai sunt blocati, focalizati pe nivelul mental si incep sa-si simta sufletul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Se elibereaza de lipsa valorii de sine, de vina si remuscare, de frica de esec afland ca nu exista "mari erori" in viata, ci doar „lectii” care te invata cum sa mergi mai departe. Inimile lor se deschid pentru compasiune si iubire neconditionata.

Ajung la un nou nivel de intelegere a Divinitatii, a vietii si a omului, a cine suntem noi cu adevarat. Si de la acest nivel de constientizare despre natura realitatii supreme vor ca visele lor frumoase ca triada vechilor greci - armonie, bine, frumos - sa devina realitate pentru toti.