Evenimentul Zilei > Sport > Nae Manea: „Cred că Rapidul are noroc să găsească mereu impostori din ăştia”
Nae Manea: „Cred că Rapidul are noroc să găsească mereu impostori din ăştia”

Nae Manea: „Cred că Rapidul are noroc să găsească mereu impostori din ăştia”

Nae Manea, fost președinte al echipei Rapid, a lansat un atac dur la adresa patronului Valerii Moraru, și a spus că soarta Rapidului este să întâlnească finanțatori neserioși.

Nae Manea, fostul conducător al clubului din Giulești, a dezvăluit că patronul Valerii Moraru are probleme cu banii lichizi, iar jucătorii nu au încasat până acum decât unul dintre salariile restante. De asemenea, simbolul Rapidului, a mai spus că echipa din Giulești are „norocul” de a da peste patroni „impostori”.

„Băieţii au primit un salariu, noroc cu banii de la Ioniţă, şi acum trebuia să mai plătească unul. Şi acum tot vine cu bilete la ordin, dar am înţeles că mai are 300 de bilete fără acoperire. Scoate, mă, banii, ce-s alea bilete la ordin, dacă eşti aşa mare magnat? Problema este că Moraru a încercat să mă umilească. A venit fără nici un motiv să-mi dea un preaviz de 30 de zile, dar nu spune şi de ce. Bineînţeles că nu este legal. Cred că Rapidul are noroc să găsească mereu impostori din ăştia care vor să se apuce să facă o treabă în interes personal”, a spus Manea la sptfm.ro.