Evenimentul Zilei > Economie > Nababii pandemiei au dat lovitura. Miliarde de dolari, într-o singură săptămână
Nababii pandemiei au dat lovitura. Miliarde de dolari, într-o singură săptămână

Nababii pandemiei au dat lovitura. Miliarde de dolari, într-o singură săptămână

Încă de la început, pandemia a fost pentru unii mumă, pentru alții ciumă, iar unora le dă imense motive de bucurie. Spre exemplu, un cunoscut antreprenor și-a mai adăugat în conturi, în numai o săptămână, astronomica cifră de 8 miliarde de dolari. Însă Pluton, zeul bogăției, a fost generos și cu alți faimoși oameni de afaceri.

Nici fondatorii gigantului Google nu au dus-o rău săptămâna trecută. Deși pe 20 octombrie compania a fost dată în judecată de către Departamentul de Justiție al SUA și alte 11 state federale, într-un proces antitrust care se anunță istoric, Sergey Brin și Larry Page nu par foarte îngrijorați. Un motiv poate fi și faptul că averea le-a mai crescut un pic, fiecare dintre cei doi faimoși oameni de afaceri fiind acum mai bogat cu 2.1 miliarde de dolari.

Mark Zuckenberg, fondatorul Facebook, nu se poate plânge defel că nu îi surâde zeița Fortuna. El și-a rotunjit deja impresionanta sa avere de 102.1 miliarde de dolari cu încă 4.1 miliarde de dolari, în săptămâna menționată. Cel mai bogat om din lume rămâne fondatorul Amazon, Jeff Bezos, cu o avere netă de 204,6 miliarde de dolari, prag istoric pe care l-a atins vara aceasta.

Sursa: Forbes

PAGINA ANTERIOARA

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: