Puțină lume își mai amintește că Loredana a lansat-o, în urmă cu aproape 20 de ani pe Delia, cântăreață pe care a descoperit-o inainte de N&D. În 1998, LORI a recomandat-o pentru o campanie care promova introducerea calculatoarelor in scoli. Tot marea artistă este și cea care i-a compus Deliei prima melodie, „Un calculator, o șansă în plus în viitor”.

Smiley a marturisit, intr-un interviu pentru Pagina de media, ca la 19 ani primul artist care i-a cerut sa lucreze impreuna pe o piesa a fost tot Loredana. „Aveam 18–19 ani. Loredana Groza a fost primul artist care mi-a cerut o piesa. Eu eram socat! Nu-mi venea sa cred ca Loredana mi-a cerut asta. Nici macar nu aveam un studio atunci. Stateam cu Moga, lucram cu el si aveam un calculator acasa, o clapa si lucram,” a rememorat juratul de la Vocea României.

Smiley si Loredana sunt acum colegi – si rivali – intr-unul dintre cele mai vizionate concursuri de televiziune din Romania, Vocea Romaniei, iar colaborarea dintre ei este constanta. Loredana i-a lansat și pe Matteo si Connect-R  (care au fost o vreme MC-i in show-urile sale), Cabron, Nadir, Alama si multi altii.