Evenimentul Zilei > Monden > N-ai fi zis asta despre „Celentano”. Ce talent special are actorul din Las Fierbinți
N-ai fi zis asta despre „Celentano”. Ce talent special are actorul din Las Fierbinți

N-ai fi zis asta despre „Celentano”. Ce talent special are actorul din Las Fierbinți

Când nu filmează pentru un episod, actorii din îndrăgitul serial Las Fierbinți sunt prin naturalețea lor adevărate personaje.

Celentano, Rață, Dalida, Robi, Dorel și Vasile au fost „spionați” de cancan.ro în timpul liber de dinaintea filmărilor, momente de relaxare și voie bună, printre cele mai savurate de actori. Iar regizorii Dragoș Buliga și Constantin Popescu sunt cu adevărat niște norocoși, căci vedetele serialului Las Fierbinți dau spectacol și în spatele camerei de filmat.

Pe „Celentano” mulți îl confundă și-n viața reală cu personajul sitcomului Las Fierbinți, însă adevărul e altul. Actorul Adrian Văncică nu bea și, mai mult de atât, e un as în ale șofatului! N-ai fi crezut asta, dar „Celentano” se transformă total când pune mâna pe volan, face depășiri și slalom printre mașini mai ceva ca un pilot de curse.

Printre momentele gustate de actori la prima oră a dimineții se regăsește și „bârfa” la o cafea și o țigară. Înainte de a intra la machiaj, „Vasile, „Giani”, „Dalida” sau „Brânzoi” stau de vorbă la o cafea și comentează subiectele importante ale zilei, iar uneori se țin de glume și poante, spre deliciul publicului încropit ad-hoc, din mașiniști, șoferi și restul personalului „auxiliar” din Las Fierbinți.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.