Evenimentul Zilei > Politica > Mutu susține că poate DOVEDI public că Firea a primit INVITAȚIA la întâlnirea cu ministrul de Finanțe
Mutu susține că poate DOVEDI public că Firea a primit INVITAȚIA la întâlnirea cu ministrul de Finanțe

Mutu susține că poate DOVEDI public că Firea a primit INVITAȚIA la întâlnirea cu ministrul de Finanțe

Primarul Sectorului 6, Gabriela Mutu susține că afirmațiile Gabrielei Firea sunt neconforme cu realitate și poate aduce dovezi în acest sens.

„Referitor la noile afirmații neconforme realității, declarate de doamna primar general, fac următoarea mențiune:

Atât doamna primar general, cât și colegii primari ai sectoarelor Municipiului București au fost invitați la întâlnirea cu ministrul de Finanțe, din 30 ianuarie 2019, pe tema bugetului. Personal i-am transmis mesajul cu invitația și tema propusă, cu o zi înainte, cât și un mesaj de reamintire în dimineața zilei stabilite pentru această întâlnire.

Faptul că toți ceilalți primari s-au prezentat, dar doamna primar general minte astăzi, spunând că nu a primit această invitație, denotă dezinteresul real pentru discuțiile aplicate despre buget și redistribuirea veniturilor către bucureșteni.

Nu doresc să se ajungă la publicarea dovezilor transmiterii acestor mesaje, dar ele există și susțin declarațiile mele.” este declarația primarului Gabriel Mutu, conform dcnews.ro

Gabriela Firea a acuzat că nu a fost invitată în mod oficial la nicio întâlnire. „S-a decis soarta bucureștenilor cu ușile închise și cu unele persoane care nu aveau dreptul legal să-și spună opinia despre bugetul Capitalei", susține primarul Capitalei.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: