MUSULMAN legat la ochi în centrul Parisului: "Dacă aveţi încredere în mine, îmbrăţişaţi-mă!" Cum i-au RĂSPUNS oamenii sosiţi pentru a comemora victimele MASACRULUI | VIDEO

MUSULMAN legat la ochi în centrul Parisului: "Dacă aveţi încredere în mine, îmbrăţişaţi-mă!" Cum i-au RĂSPUNS oamenii sosiţi pentru a comemora victimele MASACRULUI | VIDEO

A fost un simplu mesaj, însă unul care a rupt bariele culturale şi a adus speranţă într-o ţară cuprinsă de teroarea celui mai mare atac din istoria sa. Un musulman legat la ochi i-a rugat pe oamenii care s-au adunat în centrul Parisului pentru a comemora victimele atacurilor teroriste de vineri, să îl îmbrăţişeze.

Momentul emoţionat a fost surprins într-o înregistrare video. Bărbatul apare în picioare, cu o pancartă lângă el pe care scrie: “Sunt musulman, dar se spune despre mine că sunt terorist. Am încredere în voi. Voi aveţi încredere în mine? Dacă da, îmbrăţişaţi-mă!"

Zeci de curioşi s-au apropiat de bărbat şi l-au îmbrăţişat. Astfel, Piaţa Republicii din Paris, locul unde oamenii aduc omagii victimelor atentatului de vineri seara, a devenit un loc al speranţei.

"Sunt musulman, dar asta nu mă face terorist. Nu am ucis niciodată pe nimeni. Pot chiar să vă spun că vinerea trecută a fost ziua mea de naştere, dar nu am ieşit afară", a spus tânărul, potrivit Daily Mail.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Îmi pare foarte rău pentru toate familiile victimelor. Vreau să vă spun că «musulman» nu înseamnă neapărat «terorist»".

"Un terorist este terorist, cineva care vrea să ucidă o fiinţă umană pentru nimic. Un musulman nu ar face nicodată asta. Religia noastră ne-o interzice", a spus bărbatul, potrivit dailymail.co.uk

Înregistrarea video a devenit virală. În decursul a două zile zece milioane de vizualizări pe Facebook şi a primit 150.000 de aprecieri în decursul a două zile.

Video: dailymail.co.uk