Muştruluiţi de "Reghe", steliştii s-au trezit la viaţă

Muştruluiţi de "Reghe", steliştii s-au trezit la viaţă

"Roş-albaştrii" au reuşit să obţină prima victorie în partidele amicale din 2014, învingând cu scorul de 3-1 formaţia poloneză Korona Kielce.

După opt partide în care n-a cunoscut gustul succesului, Steaua a reuşit, în sfârşit, să bifeze o victorie în anul 2014. "Roş-albaştrii" au câştigat cu scorul de 3-1 partida amicală susţinută luni seară, la Marbella (Spania), cu formaţia Korona Kielce, ocupanta locului 12 în ierarhia primei ligi din Polonia. Golurile steliştilor au fost înscrise de Gardoş (21), Piovaccari (45) şi N. Stanciu (69), iar punctul de onoare al "leşilor" a fost reuşit de Djemak (85). Până la precedentul joc de verificare al "roş-albaştrilor", 1-2 cu Lokomotiv Plovdiv, Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a susţinut sus şi tare că nu-l interesează rezultatele din amicale. Eşecul cu bulgarii l-a înfuriat însă la culme pe "Reghe", care şi-a băgat jucătorii în şedinţă şi i-a certat serios. "Aţi fost penibili, v-aţi bătut joc la acest meci! Ne-am făcut de râs", au fost câteva dintre reproşurile antrenorului. Muştruluiala se pare că i-a trezit la viaţă pe Tănase şi compania, care au avut o cu totul altă evoluţie contra polonezilor de la Korona şi au reuşit să bifeze prima victorie din acest an. "Nu cred că e normal să pierdem contra unei echipe ca Lokomotiv. N-am jucat deloc atunci, n-am contat. Jucătorii trebuie să fie mai responsabili. Îi asigur pe cei care iubesc Steaua că vom juca altfel în meciurile oficiale", a spus Reghecampf, la Digi Sport, la finalul partidei cu Korona Kielce.

  • În sfârșit, mai câștigă și Steaua!

Lippi, bătut de "câini" Înainte de jocul Stelei, pe acelaşi stadion din Marbella, Dinamo a câştigat cu 2-0 (goluri Ţucudean, în minutele 1 şi 15) amicalul cu Guangzhou Evergrande. Formaţia chineză e deţinătoarea Ligii Campionilor Asiei şi îl are ca antrenor pe celebrul italian Marcello Lippi, campion mondial cu "Squadra Azzurra" în 2006. Continuă "telenovela Sânmărtean" Steliştii i-au făcut o nouă ofertă mijlocaşului Lucian Sânmărtean (33 de ani), jucătorul de la FC Vaslui pe care au încercat de multe ori să-l achiziţioneze. După meciul cu Korona Kielce, antrenorul Laurenţiu Reghecampf se arăta încrezător că transferul se va realiza. Sânmărtean nu pare însă convins să vină în această iarnă la Steaua. "Nu cred că voi pleca de la FC Vaslui. E flatant că Reghe mă vrea, dar să aştepte până în vară, când am de recuperat mai puţini bani de la Vaslui. Am de dus contractul până la final", a spus Sânmărtean, la Sport.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News