Evenimentul Zilei > Actualitate > Musculosul dezaxat. Si-a macelarit iubita cu mai multe cutite. AVEM IMAGINILE SOCANTE
Musculosul dezaxat. Si-a macelarit iubita cu mai multe cutite. AVEM IMAGINILE SOCANTE

Musculosul dezaxat. Si-a macelarit iubita cu mai multe cutite. AVEM IMAGINILE SOCANTE

Imagini de o violență incredibilă au fost surprinse de camerele de supraveghere dintr-o locuință. Un bărbat care practică culturismul și-a desfigurat pur și simplu iubita, pe fondul unei crize de gelozie.

Paul Bashi în vârstă de 35 de ani a fost reținut de poliția din Michigan luna trecută pentru tentativă de omor. Bărbatul a bătut-o cu bestialitate și a înjunghiat-o pe prietena sa, pe fondul unei crize de gelozie.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se observă cum Bashi verifică telefonul partenerei sale, apoi într-o criză de furie îi aplică lovituri puternice femeii, aruncă în ea cu obiecte din locuință, iar în final o înjunghie. În urma violențelor femeia a ajuns în comă.

Potrivit anchetatorilor, Bashi și-a lovit partenera, Kristina Perry în vârstă de 22 de ani, de cel puțin 100 de ori, înainte să o înjunghie de mai multe ori, folosind mai multe cuțite.

Vecinii care au găsit-o pe Kristina Perry a în comă pe veranda casei, au anunțat salvarea și poliția.

În urma vizionării imaginilor, instanța de judecată a stabilit o cauțiune de 5 milioane de dolari și a decis încarcerarea lui Bashi, scrie dailymail.co.uk.