MRU, clonat pe Facebook. "Clona" face PROPAGANDĂ pentru CĂSĂTORIILE GAY

MRU, clonat pe Facebook. "Clona" face PROPAGANDĂ pentru CĂSĂTORIILE GAY

Gherila virtuală a luat startul înaintea campaniei electorale. Liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, avertizează pe pagina sa de Facebook că pe site-ul de socializare apar pagini care îi sunt în mod incorect atribuite şi care conţin afirmaţii false.

"Apar tot felul de pagini false, care se declară pagini oficiale MRU, şi care mă atacă prin diverse mijloace", avertizează el. Ungureanu atrage atenţia că o asemenea pagină adunase, la numai o oră de la înfiinţare, 2300 de like-uri. Din captura foto publicată de Ungureanu se poate observa că pagina falsă îi atribuie afirmaţia: "Legalizarea căsătoriilor homosexuale va fi una dintre priorităţile mandatulu meu".

"Aceasta pagină îmi atribuie declaraţii pe care nu le-am făcut, iar cei care au creat-o se folosesc de numele meu pentru a-şi promova interesele, oricare ar fi ele. Este lipsit de etică şi nu sunt de acord cu astfel de abordări", scrie adevăratul Ungureanu, care îşi cheamă susţinătorii să reclame acest abuz către Facebook. CITIŢI ŞI:

  • MRU i-a "furat-o" lui Ponta pe CEA MAI SEXY PESEDISTĂ

Ne puteți urmări și pe Google News