Jose Mourinho a privit neputincios cum Manchester United a fost bătută la scor de neprezentare de Tottenham, chiar pe „Old Trafford”.

Două înfrângeri în primele trei etape

Echipa tehnicianului portughez a cedat în fața unei rivale la titlu și a adunat două înfrângeri în primele trei runde din Premier League. În etapa precedentă, „diavolii” cedaseră la Brighton, scor 2-3. „Cel mai bun judecător în fotbal sunt suporterii. Aș face și eu același lucru la 0-3, știind că am de mers de aici și pînă în centrul Manchester-ului două ore. Locuiesc acolo”, a spus Mourinho, întrebat de ziariști ce crede despre fanii care au plecat de pe stadion înainte de final. United arată rău și nu dă impresia că ar putea să readucă titlul în „Teatrul Viselor” – la anul se vor împlini șase ani de la ultimul succes.

 

Zidane, marele favorit

Sezonul trecut a fost dezamăgitor, pentru că echipa lui Mourinho a încheiat pe locul al 2-lea în Premier League, la 19 puncte distanță de campioana Manchester City. Șefii lui United nu mai au încredere în „The Special One”, relațiile dintre cele două tabere s-au deteriorat dramatic și este foarte posibil ca lusitanul să se despartă în viitorul apropiat de „roș-albi”. Favorit să-l înlocuiască pe Mourinho este Zinedine Zidane, tehnician aflat în vacanță prelungită după despărțirea de Real Madrid, iar despre această variantă s-a discutat deja în presa internațională.