Evenimentul Zilei > Sport > Mourinho, negocieri cu AS Roma? Ce condiție a pus pentru a reveni în seria A
Mourinho, negocieri cu AS Roma? Ce condiție a pus pentru a reveni în seria A

Mourinho, negocieri cu AS Roma? Ce condiție a pus pentru a reveni în seria A

Jose Mourinho încă nu și-a găsit echipă după ce s-a despărțit, în decembrie 2018, de cei de la Manchester United. Acesta i-ar putea lua locul lui Claudio Ranieri la AS Roma, cu condiția ca Giallorossi să termine pe locul 4, de Ligă, a informat cotidianul L'Equipe.

Se zvonește că Jose Mourinho , în vârstă de 56 de ani, s-ar putea întoarce pe bancă în postura de antrenor al celor de la AS Roma, informează sport.ro. 

Cu toate acestea, tehnicianul este cu ochii în patru la celelalte cluburi mari ale Europei, mai ales în ceea ce privește poziția lui Thomas Tuchel la PSG. Viitorul tehnicianului campioanei Franței pe banca echipei a fost pus sub semnul întrebării în ultima perioadă. 

Agentul lui Mourinho, Jorge Mendes, a vorbit despre o revenire a tehnicianului portughez în Italia, acolo unde a mai antrenat Inter.

Cotidianul L'Equipe scrie ca cei de la AS Roma l-ar fi contactat deja pe Mourinho. 

AS Roma ocupa în acest moment locul 5 în Serie A, la doar un punct distanta de Atalanta, clasata pe ultimul loc care asigura calificarea în competițiile europene. Rezultatele din ultimele etape vor avea o mare influenta asupra răspunsului lui Jose Mourinho. Portughezul își dorește ca echipa la care va antrena sa fie in competițiile europene. 

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: