Evenimentul Zilei > Actualitate > Mourinho, la ora adevărului. MOTIVUL pentru care a părăsit Real Madrid
Mourinho, la ora adevărului. MOTIVUL pentru care a părăsit Real Madrid

Mourinho, la ora adevărului. MOTIVUL pentru care a părăsit Real Madrid

Tehnicianul Jose Mourinho a fost la cârma celor de la Real Madrid în perioada 2010-2013, dar recent acesta a dezvăluit că nu s-a simțit fericit pe „Bernabeu”.

Între 2010 și 2013, Barcelona lui Pep Guardiola făcea legea în La Liga. Chiar și asa, Jose Mourinho le-a adus „galacticilor” în tot acest timp trei trofee: La Liga (2012), Cupa (2011) și Supercupa Spaniei (2012). Antrenorul lusitan a mărturisit că până să accepte postul pe „Bernabeu” refuzase deja în două rânduri Realul.

„Ajuns acolo, a trebuit să dezvolt o echipă capabilă să oprească dominația catalanilor, dar a trebuit să dezvolt și o structură în jurul ei. Oamenii au înțeles că partea cea mai dificilă a proiectului a reușit și mi-au cerut să rămân. Numai că eu n-am fost fericit la Madrid. A trebuit să-i rog să mă lase să plec. Voiam să revin în Anglia, la Chelsea. Nu-i puteam spune nu și a treia oară unui astfel de club. Mi-am dorit să merg să câștig titlul în Spania, dar nu și să rămân pe termen lung”, a dezvăluit actualul tehnician al lui Manchester United.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: